OM OSS


SALONGEN PÅ THULEGATAN I UMEÅ ÄR NUMER STÄNGD & KONCEPTET VACKERT NERPACKAT

I VÄNTAN PÅ ATT NÅGON SKA PACKA UPP DET IGEN!


Tillsvidare hittar ni Beauty Factorys personal på andra platser, se listan >


.......................................................................


Varmt välkommen till Beauty Factory Umeå!

Skönhet med samvete är vårt motto och hos oss hittar du noga utvald naturlig och ekologisk hudvård, hårvård, smink och salongsbehandlingar

som ger resultat på ett så skonsamt sätt som möjligt, både för dig och miljön. Effektiva resultat med salongskänsla som har minimal miljöpåverkan är vårt krav vid val av produkter samt att produkterna är framtagna med ett etiskt tänkande och att det finns en vilja att göra skillnad.

​Självklart är vi med i Sverige Frisörföretagare samt Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation som är våra branschorganisationer

och all vår personal har slutfört godkända utbildningar och har giltiga yrkesbevis.

PERSONAL


​Vi är ett härligt gäng med många års samlad erfarenhet som har kul på jobbet och älskar det vi gör. Hos oss blir du alltid omhändertagen av seriös och välutbildad personal och vårt mål är att alla våra kunder ska trivas och känna sig trygga hos oss. 

För oss är kunden alltid viktigast men vi arbetar även mycket med vår personalgrupp för att alla ska trivas och ha det bra på jobbet. Vi tillbringar mycket tid på jobbet och vi vill ha roligt medan vi är där tillsammans med dig!

Vi är en salong med ekologiskt fokus men i vår personalstyrka har vi valt att blanda personal som brinner för det ekologiska med personal som gärna arbetar med våra mer 'vanliga' (hårprodukter som fungerar som 'vanliga' produkter men inte innehåller de vanligaste gifterna och har en hög halt naturligt innehåll) produkter, allt för att du som kund ska kunna få den typ av behandling du vill. All vår personal arbetar hållbart och är kunniga om alla våra produkter, nedan kan du läsa mer om varje person för att lättare kunna hitta en frisör du passar ihop med.

Välkommen in till oss!


HISTORIA 


När Jenny Janse, efter många år i London och Sydney, flyttade hem till Sverige 2010 ville hon ta med sig den exklusiva storstadskänslan hem. 
Hon är utbildad frisör med många år i yrket, och hade länge haft en förkärlek för hårvårdsprodukterna hon arbetade med. Efter att ha jobbat med många frisörer som fått problem med luftvägar och hud på grund av de starka kemikalierna växte intresset för naturliga alternativ.  Beauty Factory är hennes resultat av viljan att kombinera en lyxig känsla med omtanke om människor och miljö.

MILJÖARBETE


Hos oss är miljön det viktigaste och vi arbetar alltid utifrån ett miljöperspektiv. Vi sopsorterar självklart allt som går i salongen, butiken och på kontoret, till och med folien som vi använder när vi gör slingor i håret på våra kunder. 

Vi köper el från ett miljövänligt bolag, all belysning i våra lokaler är lågenergi och många av möblerna du ser hos oss är second hand. När vi inte kan köpa gammalt och återvinna satsar vi på kvalitet, då väljer vi produkter och möbler som står sig länge i både design och kvalitet.

Kaffet och den goda chokladbiten vi serverar medan du väntar är fair trade märkt och téet ekologiskt. 
För oss handlar allt om att skapa en bättre värld för alla oss som bor här och det gör vi även i det lilla, i det tysta, där ingen ser oss, för oss är äkthet något som garanterar kvalitet till dig som kund, och något som garanterar att alla vi som jobbar på Beauty Factory Umeå är nöjda när vi går hem för dagen.